Το νέο VW T-Roc είναι το Golf σε έκδοση SUV με νεανικό στυλ και βάση τα 1.000 κυβικά

Το νέο VW T-Roc είναι το Golf σε έκδοση SUV με νεανικό στυλ και βάση τα 1.000 κυβικά

Η Volkswagen παρουσίασε, μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη της έκθεσης της Φρανκφούρτης όπου και θα δώσει επίσης το παρόν, το νέο της SUV, το T-Roc.

Το οποίο αποτελεί στην ουσία την αντίστοιχη εκδοχή του διαχρονικού best seller της του Golf και στη γκάμα των off roaders της τοποθετείται κάτω από το μεγαλύτερο Tiguan.

Από το τελευταίο είναι 252 χιλιοστά μικρότερο, μιας και το μήκος του φτάνει τα 4,23 μέτρα, ενώ η σχεδίασή του είναι σαφώς πιο νεανική και σπορτίφ. Ταυτόχρονα διαθέτει και πολύ ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα μια εξαγωνική μάσκα, χαρακτηριστικές εισαγωγές αέρα -ναι, θυμίζουν λίγο και το Q2- ιδιαίτερα φώτα τόσο μπροστά όσο και πίσω με στοιχεία LED, τονισμένα φτερά και ένα διακοσμητικό από χρώμιο που εκτείνεται από την εμπρός μέχρι την πίσω κολώνα.
Ενδιαφέρουσα και επίσης νεανική, χάρη στις έντονες ακμές και την αεροτομή, είναι και η σχεδίαση του πίσω μέρους του, ενώ ενδεικτική της όλης προσέγγισης είναι και η διχρωμία του αμαξώματος -όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η VW είναι το πρώτο SUV της που διατίθεται με άλλο χρώμα αμαξώματος και άλλο οροφής.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε φωτογραφίες στο Cnn.gr.

Ημερομηνία άρθρου: 24 Αυγούστου, 2017 - 15:32

ΣΧΟΛΙΑ

Επιστροφή στο Dokari.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dokari.gr στο Facebook

Κάντε μας Like στο Facebook!

Ακολουθήστε το Dokari.gr στο twitter

×