Τέσσερις τρόποι να φιλήσεις τον σύντροφό σου αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια

Τέσσερις τρόποι να φιλήσεις τον σύντροφό σου αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια

Τι λες; Θα δοκιμάσεις; 

Οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι εύκολο να πέσουν στην παγίδα της ρουτίνας μέσα στην καθημερινότητα. Η διαρκής τριβή με τον σύντροφό σου δύναται να σας «δέσει» αλλά και να αφαιρέσει από τη σχέση σας το μυστήριο...

Δες όμως 5 διαφορετικούς τρόπους να φιλήσεις το σύντροφό σου για να αλλάξει λίγο τις στάνταρ κινήσεις που χρησιμοποιείτε μεταξύ σας!

1) Το φιλί του λοβού
Όπως κατάλαβες σ' αυτό το είδος φιλιού, φιλάς τον λοβό του αυτιού του συντρόφου, προσφέροντάς του παράλληλα ένα μικρό γαργαλητό καθότι το σημείο είναι ευαίσθητο και ο σύντροφος πολύ «ζηλιάρης» που λέγαμε μικροί.

2) Το φιλί των Εσκιμόων
Αυτό το είδος φιλιού, δεν περιλαμβάνει τα χείλια. Φαντάζομαι, πως εξαιτίας του ακραίου κρύου και των γενικότερων συνθηκών κάτω από τις οποίες ζουν οι Εσκιμώοι έχει υιοθετηθεί αυτό το είδος φιλιού. Αντί λοιπόν που κλασικού φιλιού, δοκιμάστε απλά να τρίψετε τις μύτες σας!

Πλησιάζετε τις μύτες και τις τρίβετε αριστερά και δεξιά... Μπορεί να μοιάζει χαζό, αλλά είναι ένας ωραίος τρόπος να κρατιέται ζεστή η μύτη η δική σου και του αγαπημένου σου, ενώ παράλληλα είναι μία κίνηση πολύ τρυφερή που επιδεικνύει αγάπη και στοργή.

3) Το φιλί πεταλούδα
Σ' αυτό το φιλί, πάλι δε χρησιμοποιείτε τα χείλια αλλά μόνο τις βλεφαρίδες! Ω ναι!

Πλησιάζετε τον σύντροφο τόσο που να ακουμπούν οι βλεφαρίδες σας και ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας. Έχει την παραξενιά του ναι, αλλά καλό είναι να έχει κανείς εναλλακτικές, τι να πω!

4) Το φιλί του αγγέλου
Αυτό δεν είναι άλλο από το κλασικό φιλί στα μάτια!

Είναι ένας ωραίος τρόπος να ξυπνήσεις κάποιον ή να τον αποχαιρετήσεις! Πρέπει βέβαια να τονίσω, πως δε το κάνουμε σε απλούς γνωστούς παιδιά. Δε θα αποχαιρετήσεις έτσι ας πούμε έναν πελάτη ή έναν συνάδελφο, εκτός κι αν θες να τον τρομάξεις.

Πηγή: neolaia.gr 

Ημερομηνία άρθρου: 3 Ιανουαρίου, 2018 - 11:46

ΣΧΟΛΙΑ

Επιστροφή στο Dokari.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dokari.gr στο Facebook

Κάντε μας Like στο Facebook!

Ακολουθήστε το Dokari.gr στο twitter

×