Άκουσε περίεργο θόρυβο στο δωμάτιο – Έπαθε σοκ μ’ αυτό που είδε (video)

Εφιαλτικό σενάριο.

Μπροστά σε μία τρομερή… ανακάλυψη βρέθηκε μία κοπέλα, η οποία άκουσε έναν περίεργο θόρυβο στο δωμάτιό της. Μάλιστα, κάλεσε άμεσα τους αρμόδιους, οι οποίοι έκαναν μεγάλη έρευνα, αλλά δυσκολεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό να εντοπίσουν την… πηγή του κακού. Τελικά τα κατάφεραν.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Μαντζίμπα, μία παραθαλάσσια περιοχή στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Μόλις οι ειδικοί έφτασαν στο σημείο και ολοκλήρωσαν τις… έρευνές τους έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν από πού ερχόταν ο περίεργος θόρυβος.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η κοπέλα κάλεσε τους ειδικούς από το «Sunshine Coast Snake Catchers», πριν από μερικές μέρες, μια και άκουσε την χαρακτηριστική… φωνή ενός φιδιού. Οι έρευνες διήρκησαν για μεγάλο διάστημα, ωστόσο, η ανακάλυψη έγινε εκεί που δεν το περίμενε κανένα.

Συγκεκριμένα, το φίδι, με την χαρακτηριστική κόκκινη κοιλιά, είχε χωθεί μέσα σ’ ένα κλειστό κουτί από παπούτσια. Τελικά, ο ειδικός που είχε κληθεί στο σημείο, μπόρεσε και έπιασε το ερπετό και το επαναπροώθησε στη φύση.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ερχεται μίνι καύσωνας; Τι λέει ο Τάσος Αρνιακός… (video)

Μεγάλος Περίπατος: Αυτό είναι το παγκάκι των 5.500 ευρώ (video)

Το κουίζ της ημέρας: Ποια από τις γυναίκες βρίσκεται σε κίνδυνο; (photos)

Exit mobile version