Άνετο διπλό από τα αποδυτήρια… για Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Στο κόλπο της ανόδου παρέμεινε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας μετά και την εύκολη νίκη (3-0) του επί της Αναγέννησης Άρτας.

Με το σημερινό (29/3) τρίποντο οι «μπλε» παρέμειναν ζωντανοί, διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας από ΑΕ Καραϊσκάκης και ΑΟ Τρίκαλα. Απεναντίας, το μαχαίρι έχει μπει βαθιά στο λαιμό των Αρτίνων, οι οποίοι πλέον βρίσκονται τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και αν δεν προσέξουν στους εναπομείναντες αγώνες, θα μπλέξουν σε άσχημες περιπέτειες.
Στο 17′. σε μια προσπάθεια του Παπαβασιλείου να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και με αυτό τον ανορθόδοξο τρόπο ο Αχιλλέας πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νάκας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 και στο 35′ με σουτ του Μακράκη οι παίκτες του Στύλου διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Άρτας (Νίκος Λάππας): Μπαντής, Κατσαδούρος, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης (55΄ Σταμούλης), Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (78΄ Μανιώτης), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Σιδέρης (62΄ Ζάχος)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Απόστολος Στύλος): Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Παυλίδης (67΄ Κοτσιαρίδης), Δημητρουλόπουλος (46΄ Ηλιάδης), Καραγκούνης, Νάκας (78΄ Δαλαμήτρας), Μαρκάκης

Exit mobile version