Άπαντες – παρόντες στη «μάχη» με Καραϊσκάκη!

Αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα για το Μενίδι της Άρτας. Εκεί που θα καταλύσουν οι «κυανέρυθροι» για το αυριανό ντέρμπι με τον Καραϊσκάκη.

Απο το ματς των Αγίων Αναργύρων θα βγει μόνο ένας νικητής, ενας πρωταθλητής που μαζί με το τρόπαιο θα πάρει και την άνοδο για την football league. Οι γηπεδούχοι βολεύονται και με την ισοπαλία απέναντι στους Τρικαλινούς που καλούνατι να δώσουν το ματς της ζωής τους και να διεκδικήσουν για ακόμη μια φορά την άνοδο στο φινάλε της σεζόν.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Περικλή Αμανατίδη δεν υπάρχουν καθώς και ο Κουτσόπουλος ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και σε αντίθεση με το ματς κόντρα στην Κοζάνη ο κ. Αμανατίδης θα τον έχει στην διάθεση του.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή καθώς πήρε όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ και θα αποφασίσει για την 18αδα λίγο πριν την έναρξη του ματς. Απο κει και πέρα να σημειωθεί πως την επιθυμία τους να βρεθούν κοντά στο πλευρό του ΑΟΤ, εξέφρασαν 100αδες Τρικαλινοί φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν αύριο μέχρι τους Αγίους Αναργύρους με τα ΙΧ τους.

Πηγή: goaltrikala

Exit mobile version