Έκαναν κατάδυση όταν ανακάλυψαν έναν… θησαυρό (video)

Τρομερά ευρήματα κάτω από την θάλασσα.

Μπροστά σε μία τρομερή ανακάλυψη βρέθηκαν δύο δύτες, οι οποίοι έκαναν κατάδυση για να εξερευνήσουν τα νερά και ήρθαν ενώπιον ενός απίστευτου θεάματος. Μάλιστα, το κατέγραψαν με την κάμερά τους και το βίντεο έγινε viral.

Οι Εντοάρντο Σμπαραΐνι και Γκάμπριελ Σούτσι από την Σάντα Μαργκερίτα Λιγκούρε της Ιταλίας, εργάζονται σε μία υποβρύχια κατασκευαστική εταιρεία και τον ελεύθερό τους χρόνο τον περνούν εξερευνώντας τα νερά έξω από το Πορτοφίνο, ένα ψαροχώρι και τουριστικό θέρετρο.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Το Πορτοφίνο είναι γνωστό για το μικρό του λιμάνι και τους διάσημους επισκέπτες του, μια και βρίσκεται στην επαρχία της Γένοβας στην ιταλική Ριβιέρα. Οι δύο δύτες, σε μία από τις καταδύσεις τους ανακάλυψαν έναν… θησαυρό στον βυθό, μόλις λίγους μήνες μετά την τελευταία τους ανακάλυψη, κεραμικών αγγείων που ήταν θαμμένα στην άμμο και χρονολογούνται από την αρχαιότητα.

Η τελευταία ανακάλυψη των Εντοάρντο Σμπαραΐνι και Γκάμπριελ Σούτσι ήταν ένα ναυάγιο ενός πλοίου, το οποίο ήταν στον βυθό της Μεσογείου και θεωρείται πως είναι από τον 16ο αιώνα.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τυλίγετε με μεμβράνη το τυρί και το βάζετε στο ψυγείο; Σταματήστε αμέσως (photos)

Λευκός καρχαρίας «περιφέρεται» κάτω από σέρφερ χωρίς να τον καταλάβουν (video)

Έκανε βουτιά στην θάλασσα – Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδε (video)

Exit mobile version