Ήττα για Ελπίδες Καρδίτσας

Την ήττα με 4-1 γνώρισε η ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας στην αναμέτρηση που έγινε στην Δράμα κόντρα στις τοπικές Αμαζόνες.

Οι Ελπίδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα στα πρώτα λεπτά και πλησίασαν το γκολ ενώ μια προσπάθεια των κοριτσιών κατέληξε στο δοκάρι της εστίας των Αμαζόνων. Στο 12′ η Μπιρτόγιου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-0 για τις γηπεδούχες απόφαση που δεν ικανοποίησε την ομάδα των Ελπίδων. Οι Ελπίδες προσπάθησαν εκ νέου για την ισοφάριση αλλά και πάλι το γκολ ήρθε από πλευράς Αμαζόνων με την Πελεκούδα στο 38′. Σαν να μην έφθανε το 2-0 λίγα λεπτά αργότερα ήρθε να προστεθεί ο τραυματισμός της τερματοφύλακα Μελάκη που αντικαταστάθηκε από την Τσιλίκα.

Η συνέχεια ανήκε στην Μήτκου που με ένα δυνατό σουτ έκανε το 3-0 για τις Αμαζόνες με τις Ελπίδες να απαντούν αυτή τη φορά στο 57′ με την Σρετένοβιτς. Νέα απόφαση του διαιτητή για την αποβολή της Ζντράβκοβιτς με 2η κίτρινη έκοψε κάθε περιθώριο για την προσπάθεια να μπει ξανά στον αγώνα η ομάδα των Ελπίδων με την Καραπέτσα στο 77′ να γράφει το τελικό 4-1.

Ελπίδες Καρδίτσας: Μελάκη (42′ Τσιλίκα), Αλεξίου, Σίμου, Ρήγα, Μελισσού (85′ Γαγάρα), Πύθουλα, Κόλλια, Σάλκονιτς, Σρετένοβιτς, Κόγγουλη, Ζντρβοκβιτς.

Exit mobile version