Αίτημα άρσης περιοριστικών όρων από Μαρινάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό να κατατεθεί αίτημα άρσης των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ παράλληλα θα ζητηθούν διευκρινήσεις για το αν μπορεί να συνεχίσει στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μετά τις εξελίξεις της Πέμπτης στον Ολυμπιακό ήδη κοιτάζουν την επόμενη ημέρα και καταστρώνουν τα πλάνα τους. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ υποστήριξε πως θα συνεχίσει να είναι στη θέση του προέδρου. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, για να αποφασιστεί αν αυτό μπορεί να συμβεί θα πρέπει να δοθεί διευκρίνηση από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών σχετικά με τον συγκεκριμένο όρο που επιβλήθηκε στον κ. Μαρινάκη. Το δεδομένο είναι πως θα συνεχίσει να είναι μεγαλομέτοχος κανονικά και παραμένει το ερωτηματικό μόνο για την προεδρεία.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωί της Παρασκευής να κατατεθεί κι αίτημα άρσης των περιοριστικών όρων που τέθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως κακώς επιβλήθηκαν οι συγκεκριμένοι όροι και μάλιστα υπογράμμιζαν πως από τη στιγμή που δεν επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, θα καταφέρουν να ανατρέψουν και τη χθεσινή απόφαση του ειδικού ανακριτή διαφθοράς και να άρουν και τους υπόλοιπους όρους.

Πηγή: Onsports.gr

Exit mobile version