Αγροτικός Αστέρας: Έκανε «Άλμα Ζωής»!

Η ομάδα του Ευόσμου έδωσε το «παρών» στην κοινωνική δράση «Sail for Pink» από το σωματείο «Άλμα Ζωής», που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας συγχαίρει το σωματείο «Άλμα Ζωής» για τη διαχρονική προσφορά του στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και ταυτόχρονα για την αξιοθαύμαστη διοργάνωση του συμβολικού αγώνα «Sail for Pink» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Ανάμεσα σε πλήθος καταξιωμένων επιχειρήσεων, η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας εκπροσώπησε τον αθλητικό χώρο της Θεσσαλονίκης ως Χορηγός της διοργάνωσης, συμπράττοντας με την εταιρεία Mercury Textiles Group, η οποία ανήκει επίσης στην οικογένεια Θεοδωρίδη.

Την περασμένη Κυριακή 15 Μαϊου η δράση της φετινής διοργάνωσης «Sail for Pink» κορυφώθηκε με τη διεξαγωγή ιστιοπλοϊκού αγώνα στο Θερμαϊκό. Στόχος η εκτενέστερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την ιάσιμη αυτή μορφή καρκίνου, εφόσον διαγνωστεί έγκαιρα.

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας παρέστη στην εκδήλωση εκπροσωπούμενη από τους ποδοσφαιριστές Καπία, Γιακουμή, Αμαραντίδη, Θεοδωρίδη, Καραμπά και τον υπεύθυνο επικοινωνίας και marketing της Π.Α.Ε. κ. Μανίκα. Οικοδέσποινα ήταν η Πρόεδρος του σωματείου «Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης», κα Κούλα Δερεκενάρη.

«Είναι ηθική ευθύνη όλων μας να γινόμαστε αρωγοί τέτοιων υπέροχων πράξεων που μπορούν να σώσουν ζωές συνανθρώπων μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να προσθέσουμε ένα κομμάτι σε ένα παζλ ευαισθησίας και αλληλεγγύης για τα προβλήματα της κοινωνίας μας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας, κ. Δημήτρης Θεοδωρίδης».

Exit mobile version