Αγροτικός Αστέρας: Έρχονται τα διαρκείας

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσες και ποιες ομάδες θα αποτελέσουν το ολοκληρωμένο παζλ της Football League… ωστόσο ο Αγροτικός Αστέρας θα παρουσιάσει την προσεχή Δευτέρα (29/6) τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας θα παρουσιάσει τα Εισιτήρια Διαρκείας της περιόδου 2015-2016 την ερχόμενη Δευτέρα 29/6 στις 12:00 από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, agrotikosasterasfc.gr.

Οι νέες Κάρτες Διαρκείας έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουν όμορφη αισθητική εμφάνιση, λειτουργικότητα, να προσφέρουν προνόμια στους περσινούς κατόχους και προνόμια, φυσικά, και στους νέους κατόχους. Ο λόγος, όμως, για τον οποίο ξεχωρίζουν είναι οι τιμές τους, οι οποίες – όπως θα διαπιστώσει ο κόσμος την ερχόμενη Δευτέρα – είναι ιδιαίτερα χαμηλές.

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς προόδου, αγωνιστικών διακρίσεων και αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία και αξιοπρέπεια στις σχέσεις του με ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους και φιλάθλους, ο Αγροτικός Αστέρας είναι μία αναγεννημένη ποδοσφαιρική δύναμη και μάλιστα σε περίοδο ύφεσης. Εξακολουθεί, όμως, να έχει μία σφοδρή επιθυμία: τη μαζικότερη παρουσία κόσμου στο γήπεδο του.

Προσαρμόζοντας τις τιμές των νέων Καρτών Διαρκείας ως και τα 60 ευρώ (!) ενόψει ενός πρωταθλήματος που προβλέπεται να έχει 19 εντός έδρας αγωνιστικές, η διοίκηση της ομάδας έμπρακτα αποδεικνύει ότι βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας και των φιλάθλων της και όχι το οικονομικό όφελος.

Την ερχόμενη Δευτέρα (29/6, στις 12:00) θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις Κάρτες Διαρκείας 2015-2016 και θα ανακοινωθεί, επίσης, το σύνθημα που θα τις «συντροφεύει».

Η διάθεση των Καρτών στο κοινό θα ξεκινήσει την επόμενη μέρα της παρουσίασης τους, δηλαδή την Τρίτη 30/6, από τα γραφεία της Π.Α.Ε. που βρίσκονται στο γήπεδο Δημήτρης Κοντικάκης και είναι ανοικτά Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 10:00 ως τις 15:00».

Exit mobile version