Αγροτικός Αστέρας: Θα κερδίσει το στοίχημα στις Σέρρες;

Βαθμολογική ανάσα αποτέλεσε για τον Αγροτικό Αστέρα η νίκη της περασμένης Κυριακής επί του Φωκικού στο «Δ. Κοντικάκης»

Οι «σταχυοφόροι» γνωρίζουν πολύ καλά πως η νίκη της περασμένης Κυριακής πρέπει να έχει συνέχεια αρχικά στις Σέρρες κόντρα στην τοπική ομάδα και εν συνεχεία την Τετάρτη στον Εύοσμο απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το προσεχές ματς των Σερρών αποτελεί και ένα στοίχημα για τους παίκτες του Γιώργου Κούτση, οι οποίοι από την αρχή της σεζόν παρουσιάζονται κατώτεροι του αναμενομένου μακριά από τον Εύοσμο και θέλουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μεταξύ άλλων, να ξορκίσουν και την κατάρα των εκτός έδρας παιχνιδιών.

Επιστρέφει ο Καπίας

Με ένα επιπλέον «όπλο» στη… φαρέτρα του συνεχίζει την προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα για το ματς της Κυριακής στις Σέρρες απέναντι στην τοπική ομάδα ο Γιώργος Κούτσης. Πρόκειται για τον Στέφανο Καπία, ο οποίος στα ματς με Αιγινιακό και Φωκικό εξέτισε την ποινή δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε λόγω συμπλήρωσης καρτών και επιστρέφει δριμύτερος προκειμένου να συνδράμει την προσπάθεια της ομάδας του στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Μάλιστα, πολύ πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του αγώνα της Κυριακής στην θέση ενός εκ των Καραντασιάδη ή Παλάσκα.

Exit mobile version