Αγροτικός Αστέρας: Τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής

Πλούσια η αγωνιστική δράση και το Σάββατο για τον Αγροτικό Αστέρα και τις ακαδημίες του.

Αναλυτικά:

«Το εφηβικό μας τμήμα ηττήθηκε με σκορ 1-2, εντός έδρας απο το αντίστοιχο τμήμα της Α.Ε Ευόσμου. Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του Ηλία Σαπάνη πέτυχε ο Πιστόπουλος.

Την πρώτη του ήττα γνώρισε το Παιδικό 2001 Α, το οποίο ηττήθηκε εκτός έδρας απο την Δόξα Ελπίδος με σκορ 3-1. Το γκολ για τους νεαρούς Σταχυοφόρους πέτυχε ο Σαββανίδης.

Το Παιδικό 2001 Β, μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας, επέστρεψε στις νίκες καθώς απέσπασε ένα πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού με το επιβλητικό σκορ 5-1. Τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν οι : Πουρσανίδης, Μιχαλάκος, ενώ χατ τρικ σημείωσε ο Θεοδωρίδης.

Νίκη και για το Παιδικό μας 2002, το οποίο κέρδισε εκτός έδρας τον Αία Ευόσμου, με σκορ 0-3. Τα γκολ έβαλαν οι : Μπαζάκας, Mullisi, Κιρκιλιανίδης.

Με νίκη συνέχισε την πορεία του και το Προπαιδικό 2003, καθώς επικράτησε του Παύλου Μελά με σκορ 2-1. Οι σκορερ του παιχνιδιού είναι οι : Μπαλτσιώτης και Μενεγάτος.

Τέλος, το πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ έδωσε το Προπαιδικό 2004, σ ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Παπατζίκου, αν και ηττήθηκαν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και άφησαν τον προπονητή τους ικανοποιημένο παρότι γνώρισαν την ήττα με σκορ 6-5 απο τις Ελπίδες Συκεών. Οι νεαροί Σταχυοφόροι που χρίστηκαν σκόρερ είναι οι : Σαπουντζής και απο δύο γκολ πέτυχαν οι Κούγιας και Ζάχαρης».

Exit mobile version