«Αδειοδοτήθηκε με την πρώτη ο Αιγινιακός»

Η ΠΑΕ Αιγινιακός εξασφάλισε την άδεια για τη νέα σεζόν και όπως είναι φυσικό το κλίμα που επικρατεί, μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι κάτι παραπάνω από θετικό.

Μάλιστα οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θέλησαν να εκφράσουν δημόσια την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι ο Αιγινιακός ήταν μία από τις ελάχιστες ομάδες που δεν «κόπηκαν» από την ΕΠΟ, γράφοντας τα εξής στο γκρουπ που διατηρούν στο facebook:

«Αδειοδοτήθηκε με την πρώτη ο Αιγινιακός!

Μια απο τις ελάχιστες ομάδες που εξασφάλισαν με την πρώτη φορά κατά την οποία κατέθεσαν φάκελο συμμετοχής για την επόμενη χρονιά στην Φούτμπολ Λίγκ, είναι και ο Αιγινιακός.

Η ομάδα της Πιερίας πήρε (χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς καμία υποχρέωση να καταθέσει κάποιο άλλο δικαιολογητικό) την σχετική αδειοδότηση, εξασφαλίζοντας την άδεια συμμετοχής για τις εγχώριες διασυλλογικές διοργανώσεις της ΕΠΟ για τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αυτή η έγκριση του φακέλλου που κατέθεσε ο Αιγινιακός και η τελική αδειοδότηση με την πρώτη, δείχνει την πολύ καλή οργάνωση και λειτουργία της ΠΑΕ του Αιγινίου σε όλα τα επίπεδα ενώ πιστοποιεί και την αξιοπιστία της στις άμεσες ή έμμεσες υποχρεώσεις της προς όλους».

Exit mobile version