ΑΕΚ: Ένα βήμα πριν την έναρξη των εργασιών

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς πήρε το «ΟΚ» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

Η ΓΓΑ αποδέχτηκε το σχέδιο που είχε καταθέσει η Ένωση για την καταλληλότητα του χώρου, στον οποίο θα γίνει η κατασκευή του νέου γηπέδου. Το έγγραφο που έφτασε στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων», από την ΓΓΑ, ταυτίζεται απόλυτα με το σχέδιο που είχε καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή η «Δικέφαλος 1924» και το μόνο που απομένει είναι να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

Ωστόσο, για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, η ΑΕΚ περιμένει από την Ολομέλεια της Βουλής την ψήφιση του Σχεδίου Νόμου που έχει κατατεθεί. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό θα καθυστερήσει να γίνει, καθώς η Βουλή θα κλείσει τις επόμενες μέρες λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών, που σημαίνει ότι η έναρξη των εργασιών μετατίθεται για Ιούνιο.

Τέλος, οι άνθρωποι της ΑΕΚ από την πλευρά τους πιέζουν για την ψήφιση του νόμου πριν κλείσει η Βουλή, ώστε να μπορέσουν να εκδώσουν την άδεια στα μέσα Μαΐου και να ξεκινήσουν οι εργασίες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουν χαράξει.

Exit mobile version