ΑΕ Σπάρτη-Πανελευσινιακός 1-0: Η συνέντευξη Τύπου

Ο Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για τον στόχο της ΑΕ Σπάρτη και για το τρομερό ρεκόρ που «τρέχει» στην έδρα της «Βασίλισσας».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας της Λακωνίας:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την νίκη που έκαναν. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι για να φθάσουμε τους 36 πόντους. Και έχουμε πει ότι στόχος της ομάδας είναι η 6η θέση πλέον, από τη στιγμή που έχει μείνει στην κατηγορία εδώ και 12 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Είμαστε έναν πόντο από την 6η θέση και δείχνει ότι η ομάδα μου κάνει κάτι πολύ σπουδαίο φέτος. Τις πέντε πρώτες ομάδες δεν μπορούμε να τις φθάσουμε.
Όσον αφορά το παιχνίδι το πρώτο ημίχρονο ήταν ολοκληρωτικά δικό μας, χάσαμε πολλές και κλασικές ευκαιρίες , νομίζω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, θα μπορούσε να ήταν και 3-0 και 4-0. Παίξαμε πολύ καλά, την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε ωραίες προϋποθέσεις και συνδυασμούς και νομίζω ότι ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Ελευσίνας ήθελε το αποτέλεσμα, δώσαμε χώρο να βγουν στις αντεπιθέσεις, πάλι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, χάσαμε 3 –4 τετ α τετ και τελικά το παιχνίδι έληξε 1-0. Δεν απειληθήκαμε καθόλου, εκτός από γεμίσματα και στατικές φάσεις.

Έχουμε ένα τρομερό ρεκόρ. 770 λεπτά εντός έδρας χωρίς η ομάδα να παραβιαστεί. Νομίζω ότι είναι νέο ρεκόρ που δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία 5-6 χρόνια. Έχουμε να δεχθούμε γκολ από τον πρώτο γύρο με την Καλλονή μέσα στην έδρα μας. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει μέταλλο , ένα πλάνο που το ακολουθούν οι παίκτες.

Μην ξεχνάμε ότι το τελευταίο διάστημα παίζουμε με ένα αμυντικό χαφ, τα τελευταία 7-8 παιχνίδια και δείχνει ότι όλα τα παιδιά βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στο φίλαθλο κόσμο και καταφέραμε να πετύχουμε μία νίκη, που του την αφιερώνουμε».

Τον Πανελευσινιακό εκπροσώπησε ο προπονητής τερματοφυλάκων Γρηγόρης Βιρβίλης ο οποίος τόνισε:

«Είχαμε υπεροχή, αλλά δεν είχαμε ουσία. Χάσαμε 1-0 και πιστεύω ότι για την ομάδα μας από εδώ και πέρα θα είναι τελικός. Πιστεύω ότι θα σωθούμε φέτος, ειδικά φέτος. Όσον αφορά για την φιλοξενία της Σπάρτης δεν έχουμε κανένα παράπονο. Προχωράμε για το ματς με την Καρδίτσα».

Για το αν έπρεπε να παίξουν πιο επιθετικά:

«Στην αρχή, όταν παίζεις εκτός έδρας παιχνίδι, παίζεις λίγο αμυντικά για να δεις τον αντίπαλο. Έγινε μία φάση, δεχθήκαμε το γκολ, από μία αδράνεια της άμυνας. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιδράσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα παίξαμε όλα για όλα, δεν είχαμε να κρατήσουμε τίποτα πίσω, έγιναν κάποιες ευκαιρίες, απλά δεν είχαμε το τελείωμα των φάσεων, δεν είχαμε το γκολ. Χάσαμε από τη Σπάρτη, αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και προχωράμε».

Για τη βελτίωση της εικόνας του Πανευλευσινιακού:

«Με τον ερχομό του κυρίου Βαζάκα άλλαξαν κάποια πράγματα, ήρθαν κάποιοι παίκτες τον Δεκέμβρη. Ο κόουτς έχει βρει τη χημεία της ομάδας και πιστεύω ότι αυτή η χημεία θα σώσει την ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε τι γίνεται».

Exit mobile version