Αλεξίου: «Λύση στα διοικητικά»

Την επιτακτική ανάγκη να γίνει αλλάγή στη διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών, τόνισε ο Αλέξης Αλεξίου.

«Να γίνω εγώ η αιτία για να βρεθεί λύση», είπε ο τέως πια προπονητής της ομάδας, που μίλησε στο Metrosport.

Αναλυτικά ο Αλεξίου είπε:

«Από τις 15 Ιουλίου όταν οι άλλοι ήταν για διακοπές εγώ προετοίμαζα την ομάδα και έστηνα τη φετινή Αναγέννηση. Δουλέψαμε πολύ, προτού καν ανεβούμε στο βουνό. Είχαμε δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα, με την παρουσία και ξένων παικτών. Δεν κρύβω ότι με το ξεκίνημα των φιλικών αρχίσαμε να δημιουργούμε ομάδα που ήταν για την τετράδα. Όλοι οι αντίπαλοι είχαν θετική γνώμη για την ομάδα μας.

Όταν όμως κατεβήκαμε από το βουνό άρχισαν τα προβλήματα, με τη μη έκδοση δελτίων των ξένων παικτών, για οικονομικούς λόγους. Όσοι παίκτες είχαν έρθει σε επαφή μαζί μου, Έλληνες καλής ποδοσφαιρικής ποιότητας, όλοι με ευχαρίστησαν για την τιμή που τους έκανα, αλλά όλοι αρνούνταν να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας, με την αιτιολογία ότι είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα αποδυναμώθηκε το ρόστερ, με αποτέλεσμα να έχω 18 παίκτες εκ των οποίων οι τέσσερις να έχουν παραστάσεις μόνο από ερασιτεχνικά σωματεία. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα χωρίς να έχω το δικαίωμα να επιλέξω δεκαοκτάδα. Γηπεδούχοι δεν μπορέσαμε να αγωνιστούμε στα Γιαννιτσά. Στο Νέο Μυλότοπο δεν υπήρχε ούτε καν η ανάλογη προσέλευση φιλάθλων, με αποτέλεσμα να είμαστε μόνιμα φιλοξενούμενοι. Ήρθα με αγάπη και όρεξη να δημιουργήσω μια ανταγωνιστική ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και νεανικό ρόστερ, αλλά και σε αυτή την ελάχιστη οικονομική υποχρέωση, η διοίκηση δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί.

Το ζητούμενο είναι ότι όλοι στην πόλη πρέπει αν αγαπούν την ομάδα να τη βοηθήσουν με κάθε τρόπο, για να αλλάξει αυτή η εικόνα. Εύχομαι να είμαι εγώ η αιτία και το ερέθισμα να αλλάξει νοοτροπία και λειτουργία η διοίκηση της ομάδας. Όμως πιστεύω ότι άμεσα πρέπει να γίνει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί ουσιαστική λύση στα διοικητικά της ομάδας. Η Αναγέννηση ξέρω ότι είχε και έχει μεγάλη δυναμική στο φίλαθλο κόσμο.

Όμως δυστυχώς κι αυτοί βλέποντας την τραγική εικόνα γύρισαν την πλάτη στην ομάδα. Εύχομαι στην Αναγέννηση καλή πορεία, να βρει το δρόμο της, αλλά φεύγω από την ομάδα με ανάμεικτα συναισθήματα».

Μετά την παραίτηση του κ.Αλεξίου, η Αναγέννηση βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Exit mobile version