Αναγέννηση Καρδίτσας: «Όλοι μαζί… να γιορτάσουμε μια μεγάλη νίκη»

Λίγη ώρα πριν τον κρίσιμο αγώνα με τον Απόλλωνα 1926, η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας έδωσε το σύνθημα νίκης, απευθύνοντας κάλεσμα προς το φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης και της Καρδίτσας να δώσει το παρών στον κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας με την Καλαμαριά στο Δημοτικό Στάδιο.
Καλούν επίσης τους φιλάθλους να δημιουργήσουν την γνωστή ποδοσφαιρική και αθλητική ατμόσφαιρα που έχει καταστήσει την Αναγέννησή μας ΠΡΟΤΥΠΟ φιλοξενίας και αθλητικής συμπεριφοράς στο πανελλήνιο.
Με την γνωστή θερμή υποστήριξη στην ομάδα, αλλά και τον απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο.

Ολοι μαζί, να δώσουμε το παρών, να συμμετέχουμε σ’ ένα ακόμη σπουδαίο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός για την πόλη, που ξέρει να οργανώνει η Αναγέννηση και να γιορτάσουμε μια μεγάλη νίκη που θ’ ανοίξει το δρόμο για την σταθεροποίηση της ομάδας μας, εκεί που αξίζει να βρίσκεται, στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση κάνει γνωστό επίσης ότι για τον αγώνα της Κυριακής ισχύουν τα εξής:

– Δεν θα ανοίξει το πέταλο για λόγους ασφαλείας με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Καρδίτσας.
Κατα συνέπεια οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Εισιτήρια γυναικών, μαθητικών, φοιτητών και στρατιωτών (με την επίδειξη ταυτότητας ή πάσου) 5 ευρώ.

Δωρεάν η είσοδος στους μαθητές κάτω των 12 ετών

– Η προσελευση όλων των φιλάθλων θα γίνεται απο τη θύρα που βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο και επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τους καλούμε να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα για ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός».

Exit mobile version