«Αναγεννήθηκε» ο Απόλλων 1926

Μια τεράστια σημασίας νίκη πέτυχε το μεσημέρι της Κυριακής ο Απόλλων 1926 καθώς κέρδισε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας, αναπτερώνοντας τις ελπίδες για μια θέση στα πλέι άουτ.

Αμφότεροι είχαν τεράστια δίψα για τους τρεις βαθμούς, με τους «ροσονέρι» να παίρνουν στο τέλος μια υπερπολύτιμη νίκη, τέσσερις αγωνιστικές πριν την αυλαία του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Καλαμαριάς έμεινε ζωντανή στο κόλπο των πλέι άουτ, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και όπως όλα δείχνουν… δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» είχε απευθύνει το κάλεσμα στους φίλους της Καρδίτσας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 61′ χάρη στην καρφωτή κεφαλιά του Καράμπελα, ο οποίος έμελλε να διαμορφώσει το τελικό 1-0. Να σημειωθεί ότι στο 68′ η ομάδα της Αναγέννησης έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνουν το 1-1, όταν ο Βροντάρας απομάκρυνε το πλασέ του Τζέκου.

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Δημόπουλος, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς, Βουτσιάς, Παναγιωτόπουλος, Μπιτέλης, Πέεφ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Ακασού, Καπετάνος, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Τσούτσης, Κωστούλας

Exit mobile version