Ανακοίνωσε Ινσαουράλδε ο ΠΑΟΚ

Παίκτης του «Δικεφάλου» και με τη… βούλα από την Πέμπτη ο 30χρονος Αργεντινός στόπερ, με υποσχετική από τη ρώσικη Σπαρτάκ Μόσχας.

Με σταθερά βήματα συνεχίζεται η αγωνιστική «θωράκιση» του ΠΑΟΚ, που μετά τους Μαντούρο, Μάρτενς, Γκσπούρνινγκ και Νάτχο απέκτησε και τυπικά όπως αναμενόταν τον Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε. Ο 30χρονος Αργεντινός στόπερ, που ξεχωρίζει για το δυναμικό παιχνίδι του και μπορεί να παίξει και αμυντικό χαφ, ήρθε δανεικός από τη ρώσικη Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ έπαιξε σε μεγάλες ομάδες της πατρίδας του, όπως η Νιούελς Ολντ Μπόις και η Μπόκα Τζούνιορς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Χουμπ Στέφενς, λίγο μετά το βήμα πρόκρισης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κύπελλο: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε από τη Σπαρτάκ Μόσχας με τη μορφή δανεισμού. Ο Αργεντινός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί οψιόν αγοράς. Ο γεννημένος στις 03.10.1984 Ινσαουράλδε ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Τσακαρίτα και φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε ηλικία 19 ετών. Από εκεί μεταγράφηκε στη Νιούελς Ολντ Μπόις το 2008 και το επόμενο βήμα της καριέρας του ήταν η μεγάλη Μπόκα Τζούνιορς το 2010. Στο Λα Μπομπονέρα έμεινε για δύο χρόνια πριν τον αγοράσει και τον φέρει για πρώτη φορά στην Ευρώπη η Σπαρτάκ Μόσχας».

Exit mobile version