ΑΟΧ: Το ευχαριστώ του Λουκίνα

Ο Γιάννης Λουκίνας αποτέλεσε χθες (11/07) και τυπικά παρελθόν από τον ΑΟ Χανιά, όμως πριν φύγει θέλησε να πει το δικό του αντίο.

Ο νεαρός επιθετικός ευχαρίστησε προσωπικά τον Νίκο Κατσιγιάννη αλλά και γενικότερα τη διοίκηση των «μπλε», τον πρώην προπονητή του, Μουράτ Σεροπιάν και φυσικά τους συμπαίκτες του. Μάλιστα κλείνοντας, αναφέρει ότι ιδανικά κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στην κρητική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα εξέφρασε στο facebook: «Ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες και ερωτηματικά, παιχνίδι με το παιχνίδι όμως αλλάξαμε τους στόχους φτάνοντας μια ανάσα από το όνειρο.. Νιώθω τυχερός που ήμουν σ αυτήν την ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σεροπιάν αλλά και τους ανθρώπους της παλιάς διοίκησης που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ για τον ΑΟΧ.. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες μου και φυσικά τον κύριο Νίκο Κατσιγιάννη για στήριξη του και την πρόταση να παραμείνω στην ομάδα.. Τους 10 μήνες που ήμουν στα Χάνια έκανα μόνο φίλους και εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω..».

Exit mobile version