ΑΟ Γλυφάδας: «Όλοι έχουν δικαίωμα στη νίκη»

Τη δική τους απάντηση θέλησαν να δώσουν οι άνθρωποι του ΑΟ Γλυφάδας, με αφορμή τη χθεσινή (18/3) ανακοίνωση του Ιωνικού περί διαιτησίας.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων τόνισε ότι στο ποδόσφαιρο παίζουν 22 ποδοσφαιριστές και όλοι, ανεξαιρέτως, έχουν δικαίωμα στη νίκη.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Ο ΑΟ Γλυφάδας, αναφερόμενος στην σχετική δήλωση/ανακοίνωση του Ιωνικού, θα ήθελε να αναφέρει ότι ουδέποτε ασχολήθηκε με την διαιτησία αν και είχε πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν θα το κάνει ούτε τώρα, παρόλο που ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες. Είναι φιλοσοφία μας και την τηρούμε στο ακέραιο, ασχέτως αν χάνουμε ή κερδίζουμε. Στο αγωνιστικό τομέα, η ομάδα μας παρουσιάστηκε ξεκάθαρα ανώτερη του ιστορικού αντιπάλου μας και πήρε δίκαια μια νίκη γεγονός που σχολιάστηκε ακόμα και από μερίδα ανθρώπων του Ιωνικού, που είχαν την ευθιξία να ασχοληθούν πραγματικά με το παιχνίδι και όχι με τους τριγύρω τους. Θυμίζουμε ότι ήδη στο 60′ και έως το 86′ προηγούμασταν με 3-0, έχοντας επιπλέον σωρεία χαμένων ευκαιριών.

Θέλουμε να αναφέρουμε επίσης ότι η ομάδα μας προσπάθησε και κατάφερε, να παράσχει μια αξιοπρεπής φιλοξενία στην ομάδα και τους οπαδούς του Ιωνικού (μέχρι και δωρεάν είσοδο επιτράπηκε σε φιλάθλους που δεν είχαν χρήματα) , παρά τις συνεχείς «απειλές» και «ύβρεις» που δεχόντουσαν οι άνθρωποι μας, από μέρος παραγόντων και παικτών του Ιωνικού. Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε ότι το ποδόσφαιρο παίζεται εντός του αγωνιστικού χώρου και δικαίωμα στην νίκη έχουν και οι 22 ποδοσφαιριστές, όσο κι αν αυτό φαίνεται δύσκολο σε ορισμένους να το πιστέψουν.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΑΟ Γλυφάδας».

Exit mobile version