ΑΟ Τρίκαλα: «Ψήνεται» επιστροφή Μίνγκα

Μεταγραφές από το πάνω «ράφι» προανήγγειλε ο Σταύρος Ψιμουλάκης για τα Τρίκαλα.

Αυτή είναι η πρόθεση του ιδιοκτήτη Χρήστου Γιαλιά με τον τεχνικό του ΑΟΤ να αναφέρει χαρακτηριστικά στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ότι… «Ο Γιαλιάς θα τα χώσει… χοντρά»!
Οι κινήσεις για ενδυνάμωση του ρόστερ, έχουν ήδη ξεκινήσει. Σας το είχαμε γράψει ότι μόλις κλείσει ο κύκλος των ανανεώσεων θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για να κλείσουν οι «τρύπες» στο ρόστερ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της SportDay, η διοίκηση των «κυανέρυθρων» έχει βάλει στο στόχαστρο της τον… σουπερλιγκάτο, Χρήστο Μίνγκα.
Ο 32χρονος μέσος με θητεία σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας τα τελευταία χρόνια (Πανθρακικός, ΑΕΛ Καλλονής, Aπόλλων Σμύρνης και φέτος στον Λεβαδειακό) και 93 συμμετοχές με οκτώ τέρματα, αποτελεί διακαή πόθο των διοικούντων που θέλουν να τον ντύσουν στα «κυανέρυθρα» για τη νέα σεζόν, αφού ο στόχος είναι η πρώτη δυάδα και η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια.
Στη μεταγραφική λίστα του ΑΟΤ βρίσκεται και ο Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο. Ο Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είχε φέτος 32 συμμετοχές και 11 γκολ με τη Λαμία.

Exit mobile version