Απαρχή αντεπίθεσης για Δόξα Δράμας

Το δεύτερο τρίποντο θέλουν το Σάββατο οι «Μαυραετοί» στην έδρα τους με τη Ζάκυνθο. Εκτός μάχης ο Γελαδάρης.

Σέντρα στη Δράμα το Σάββατο για την 8η αγωνιστική στο Βορρά, με τη Δόξα να φιλοξενεί στις 18:00 τη Ζάκυνθο (ΟΤΕ TV). Στόχος των «Μαυραετών» είναι το δεύτερο φετινό τρίποντο (μετά το μοναδικό με την Καρδίτσα), για να έχει αντίκρισμα ο πρόσφατος βαθμός ψυχολογίας με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη ποντάρει στην ώθηση της έδρας της, ενώ θα είναι ουσιαστικά το πρώτο νυχτερινό ματς στη Δράμα, με… εγκαίνια προβολέων.
Ο τεχνικός της Δόξας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γελαδάρη (πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με ενοχλήσεις στον προσαγωγό), Περπερίδη, Θεοδωρέλη και Μουρατίδη. Τη θέση του πρώτου στα αριστερά της άμυνας αναμένεται να πάρει υπηρεσιακά ο μέσος, Σάββας Κυριακίδης, καθώς ο στρατευμένος Μπουτζίκος έχει χάσει προπονήσεις.
Στην αποστολή μετέχουν οι Δαύκος, Στεργιανός, Κυριακίδης, Μιλένκοβιτς, Κίκοφ, Λιαπάκης, Ρούτσης, Βλασσόπουλος, Κάσσος, Ετόφ, Στόικος, Μένκα, Μπουτζίκος, Μπέκα, Διαμαντόπουλος, Χιντασέλι, Σιάμπος, Αμανατίδης και Μουδούρογλου.
Τέλος, μετά τον Μιχάλη Μποδούρογλου και η τοπική αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ «ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ» σε συνεργασία με την ΠΑΕ Δόξα ανακοινώνει ότι διαθέτει δωρεάν 50 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους της πόλης (από τα γραφεία της ομάδας, ο κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται μόνο μια κάρτα, ενώ πρέπει να έχει μαζί την κάρτα ανεργίας).

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version