Απόλλων Καλαμαριάς: Με αισιοδοξία στο Καυταντζόγλειο

Ο φετινός Απόλλων έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορεί

Οι συνεχόμενες νίκες επί Καρδίτσας και Ζακύνθου (ειδικά η τελευταία εντυπωσίασε λόγω του εύρους της) έχουν φέρει άνεμο ενθουσιασμού στις τάξεις της ομάδας.

Οι κοκκινόμαυροι αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή σήμερα στο Καυταντζόγλειο γνωρίζοντας ότι τα πράγματα δε θα είναι εύκολα απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και όντας πεπεισμένοι ότι έχουν τις δυνατότητες να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Νέες απώλειες από τη χθεσινή προπόνηση

Η προετοιμασία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε χθες με δύο νέα προβλήματα, καθώς εκτός τέθηκαν ο Κώστας Καπετάνος, που χτύπησε στον αστράγαλο και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την προπόνηση, αλλά και ο Νίκος Σουλίδης που παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Εδώ και καιρό είχαν αποφασιστεί να εκτίσουν οι τιμωρημένοι Τσούτσης και Παπαστεριανός, ενώ απόντες είναι και οι τραυματίες Ευσταθίου, Βασίλης Παπαδόπουλος και Κιόσε. Αυτό ανάγκασε το Μάκη Δανδίκα να πάρει στην αποστολή για να συμπληρωθεί η 19άδα και δύο παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, τους Τζίνα και Ρέββα.

Αναλυτικά η αποστολή: Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Ακασού, Αναστασίου, Βαγγελόπουλος, Δήμου, Καράμπελας, Κατσιαρός, Κωστούλας, Μπάμπα, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Παναγιωτούδης, Θ. Παπαδόπουλος, Ρέββας, Τζίνας, Φιγκερόα, Χατζηλιάδης, Ψυχογιός.

Στα θετικά η επιστροφή του Μπιτσάκου, ο οποίος λογικά θα ξεκινήσει στη μεσαία γραμμή, μαζί με τον Ακασού ως αμυντικά χαφ. Την εστία των κοκκινόμαυρων θα υπερασπιστεί ο Βρονταράς, στην άμυνα λογικά θα επιστρέψει ο Δήμου και θα αποτελέσει δίδυμο με τον Βαγγελόπουλο, ενώ στα άκρα θα παίξουν οι Χατζηλιάδης και Κατσιαρός. Από εκεί και πέρα, μπροστά από τους δύο αμυντικούς μέσους ίσως αγωνιστούν οι Νατσιόπουλος, Καράμπελας, Παναγιωτούδης με δίδυμο μπροστά τους Φιγκερόα και Αναστασίου. Υποψηφιότητα θέτει και ο Κωστούλας.

Exit mobile version