Απόλλων Καλαμαριάς: «Παίζει» του Παναγόπουλου

Η επιλογή του προπονητή είναι πάντοτε σημαντική στην προσπάθεια «χτισίματος» μιας νέας ομάδας.

Ετσι και στην περίπτωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που θα δημιουργήσει από την αρχή μια νέα, ικανή να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο νέος τεχνικός θα πρέπει να καλύπτει τις προϋποθέσεις που θέτει η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και έχει να κάνει με τις φιλοδοξίες και τις ικανότητες που θα έχει ο άνθρωπος που θα κάτσει στον πάγκο. Οι περιπτώσεις πολλές και ακόμα οι άνθρωποι των κοκκινόμαυρων δεν έχουν καταλήξει ακόμη. Αυτές αφορούν τους Τίμο Καβακά, Τάκη Γκώνια, Σίνισα Γκόγκιτς, αλλά και τους πιο έμπειρους Γιώργο Βαζάκα και Κώστα Παπαδόπουλο.

Τις τελευταίες ώρες ο προπονητής που φαίνεται να κερδίζει πόντους είναι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο 37χρονος τεχνικός που έχει δουλέψει σε Πανιώνιο και Λάρισα (από δύο φορές) και που την τελευταία σεζόν πέρασε και από τον πάγκο του Αιολικού (Γ’ Εθνική). Η περίπτωσή του «παίζει» δυνατά και θεωρείται ότι ταιριάζει με τη φιλοσοφία που θέλει να «περάσει» η νέα διοίκηση.

«Δεν απορρίπτω τίποτα»

Σε επικοινωνία μαζί του, ο κ. Παναγόπουλος επιβεβαίωσε την επαφή. «Είχαμε μια επαφή με τους ανθρώπους, σε επίπεδο συζήτησης όμως και όχι επίσημης πρότασης», είπε, συνεχίζοντας: «Με ενδιαφέρει κάθε πρόταση, δεν απορρίπτω τίποτα και είμαι πάντα ανοικτός σε συζήτηση», ολοκλήρωσε, δείχνοντας θετικός απέναντι στο ενδεχόμενο να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας. Θα δείξει την επόμενη εβδομάδα, όταν και αναμένεται η άφιξη του Παναγιώτη Μποτσιβάλη στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρωθούν τα τυπικά της συμφωνίας με τον ερασιτέχνη.

Πηγή: Metrosport

Exit mobile version