Απόλλων Κρύας Βρύσης: Μία ανανέωση και δύο νέες αφίξεις

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα χρονιά που θα τον βρει στη Γ’ Εθνική.

Στον «πρίγκιπα του Κάμπου» θα αγωνίζεται και φέτος ο Μάκης Μισαηλίδης, ενώ στο ρόστερ εντάχθηκαν επίσης οι Σωκράτης Λαμπριανίδης και Μανώλης Γκελοσάνι

Η ανακοίνωση για Μισαηλίδη: «Συνεχίζει της ανανεώσεις συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές του ο Απόλλωνας και ήρθε η σειρά του Μάκη Μισαηλίδη για να συνεχίσει και την νέα χρονιά με τα χρώματα του Απόλλωνα. Ο Μάκης είχε έρθει πέρυσι το Ιανουάριο στην ομάδα βοηθώντας τα μέγιστα στην άνοδο της στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ. Πρόκειται για ένα άριστο χαρακτήρα, αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός. Καλή χρονιά με επιτυχίες Μάκη!»

Οι ανακοινώσεις για Λαμπριανίδη -Γκελοσάνι: «Δύο ποδοσφαιριστές από την γειτονική ομάδα της ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ θ’ αγωνίζονται φέτος με τα χρώματα του «ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ». Πρόκειται για τον 29χρονο μέσο Λαμπριανίδη Σωκράτη (φωτό), με συμμετοχές παλαιότερα σε εθνικά πρωταθλήματα με τη Δόξα Δράμας, τον Αετού Σκύδρας, στο Μακροχώρι, στον Αχιλλέα Νεοκάστρου, στα Λευκάδια, κ.α. Ο Λαμπριανίδης είναι από την Βέροια γνωστός στους Κρυαβρυσιώτες από τους -πρόσφατους αγώνες μπαράζ με την ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ για την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε στο δυναμικό του Απόλλωνα και αγωνιζόταν της περασμένη χρονιά στην ομάδα της ΕΙΡΗΝΠΟΥΠΟΛΗΣ είναι ο 18 χρονος μέσος Γκελοσάνι Μανώλης. Ο Βεροιώτης ποδοσφαιριστής είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Απόλλωνα από τους αγώνες μπαράζ , ενώ πρόπερσι είχε αγωνιστεί στα Λευκάδια, με τις πληροφορίες που τον συνοδεύουν να αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή ! Ευχόμαστε και στον Σωκράτη και τον Μανώλη καλή δύναμη με υγεία και επιτυχίες στο νέο τους ξεκίνημα στον Απόλλωνα!».

Exit mobile version