Απόλλων 1926: Ρήξη χιαστών ο Βαλσαμάκης!

Σοκ στους Πόντιους με τον έμπειρο γκολκίπερ, που χάνει τη χρονιά. Νέος αντιπρόεδρος ο Γιάννης Λουιζίδης, στις 2 Απριλίου συνέλευση για το νέο σχήμα.

Δυσάρεστα ήταν τα μαντάτα τελικά για τον τραυματισμό του Γιώργου Βαλσαμάκη στο γόνατο στην προπόνηση, καθώς στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος. Ο 28χρονος γκολκίπερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς υπέστη ρήξη χιαστών, θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση και θα χάσει φυσικά το υπόλοιπο της χρονιάς (θα επανέλθει περίπου σε ένα εξάμηνο). Έτσι, ο Αλέξης Αλεξίου στη συνέχεια θα έχει διαθέσιμους για τα δοκάρια μόνο τον έμπειρο Δημήτρη Καρατζιοβαλή και τον 18χρονο (γεννηθείς το 1996, αλλά θεωρείται μεγάλο ταλέντο, ξεχωρίζοντας για το ύψος του), Στάθη Βασιλειάδη. Αυτή είναι η μοναδική απουσία των Ποντίων για το παιχνίδι της Δευτέρας στην Κέρκυρα, καθώς επανέρχονται οι Πόποβιτς, Ποζατζίδης και Πιτσόκος. Παράλληλα, την Παρασκευή αναμένεται η έλευση και η ανακοίνωση της απόκτησης του επιθετικού από τη Σιέρα Λεόνε, Αμιντού Σεσάι.
Διοικητικές ζυμώσεις
Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε την Πέμπτη ότι ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός, Γιάννης Λουιζίδης αναλαμβάνει προσωρινά αντιπρόεδρος, αντί του Σταύρου Ζαμπέτογλου, που παραμένει ως μέλος στη διοίκηση. Πάντως, στις 2 Απριλίου θα υπάρξει συνέλευση και εκλογές για νέα διοίκηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της κοκκινόμαυρης ΠΑΕ: Σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 και αποφασίστηκαν τα εξής:
1ον) Ανασυγκροτείται σε σώμα το Δ.Σ. ως εξής: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, Αντιπρόεδρος ο κ. Ιωάννης Λουϊζίδης και Μέλη οι κύριοι Σταύρος Βουλγαράκης, Παναγιώτης Χατζηανδρέας και Σταύρος Ζαμπέτογλου.
2ον) Αντικαθίσταται ο εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. Απολλων 1926 στο συμβούλιο της Football League κ. Σταύρος Ζαμπέτογλου και ορίζεται νέος εκπρόσωπος ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος κ. Αχιλλέας Χαραλαμπίδης.
3ον) Συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων για τις 2 Απριλίου του 2014 με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

Exit mobile version