Από τα αποδυτήρια η ΑΕ Καραϊσκάκης

Το μεσημέρι της Κυριακής (22/3) η ΑΕ Καραϊσκάκης πέτυχε μια επιβλητική εμφάνιση… καθώς διέλυσε με 7-0 το αδύναμο Μακροχώρι και ανέβηκε στην κορυφή του δευτέρου ομίλου.

Όνειρα ανόδου κάνουν από σήμερα οι «κυανόλευκοι» που βρίσκονται στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Αυτή την στιγμή βρίσκονται στο +4 από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, μετά την ισοπαλία (2-2) του τελευταίου με τον Πύρασσο και στο +5 από τα Τρίκαλα, τα οποία ωστόσο έχουν ένα ματς λιγότερο.

Με το που συμπληρώθηκαν τα πρώτα 15 λεπτά της συνάντησης ο Καβαλλάρης έκανε το 1-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Βασίλιεβιτς σημείωσε το 2-0, έπειτα από το ασφυχτικό πρέσινγκ από πλευράς γηπεδούχων. Στο 30′ ο Καβαλλάρης έγραψε το 3-0 και στο 45′ ο Χούσος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο χορός των γκολ απο πλευράς Καραϊσκάκης συνεχίστηκε και στην επανάληψη, όπου ο Κατσούλας στο 51′ ήρθε για να κάνει το 5-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καβαλλάρης πέτυχε χατ-τρικ, κάνοντας εύκολα το 6-0, με το κερασάκι στην τούρτα να βάζει και πάλι ο Κατσούλας στο 63′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό – εντυπωσιακό 7-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Καραϊσκάκης (Δημήτρης Σιακούφης-Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου (58΄ Βασίλας), Αβραμίδης, Σιμονιάν, Χούσος, Κόλλινς, Γυφτοκώστας, Μάλλιος (68΄ Κατσαρός), Βασίλιεβιτς (46΄ Κατσούλας), Καβαλλάρης

Μακροχώρι (Γιώργος Κωνσταντάκος): Παπαλαζαρίδης (46΄ Κύρου), Κωτσόπουλος (55΄ Κωνσταντάκος), Αργυρόπουλος, Κιβρακίδης, Μπλούκας, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Πατσιαβούρας, Ταγκαλίδης, Φουρτζίου, Ζαχαριουδάκης

Πηγή εικόνας: mikriliga.com

Exit mobile version