Αρδάμης: «Με πίστη θα πάρουμε μια καλή θέση»

O Γιώργος Αρδάμης τόνισε πως ο Παναρκαδικός θα τα δώσει όλα για όλα στο επερχόμενο ματς με την Αχαϊκή,υποστηρίζοντας πως στο τέλος η ομάδα θα κατακτήσει μια ικανοποιητική θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή των «πρασίνων» στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αρκαδία 93.8»:

«Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά όμως στην πορεία βρήκαμε ρυθμό και αγώνα με τον αγώνα γίναμε καλύτεροι. Είχαμε από την αρχή πίστη και εμείς και οι προπονητές μας πως θα τα καταφέρουμε και πως αξίζουμε μία καλή θέση στον όμιλο».

Για τον αγώνα στο Λουτράκι: «Είδαμε τον αντίπαλο να προηγείται στο σκορ όμως δεν το βάλαμε κάτω, παλέψαμε να το ανατρέψουμε, φτάσαμε σε τρία γκολ και πανηγυρίσαμε μία ακόμα εκτός έδρας νίκη. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι».

Για το επερχόμενο ματς με την Αχαϊκή: «Θα πάμε και εκεί για να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Με νίκη σωζόμαστε και μαθηματικά και θα προσπαθήσουμε να φύγουμε με του τρεις βαθμούς από την έδρα του αντιπάλου, όπως κάναμε και στον περασμένο αγώνα».

Για το μέλλον της ομάδας: «Ο Παναρκαδικός έχει τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές για να διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Μακάρι, όσοι το θέλουν, να ενισχύσουν την προσπάθειά μας και ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας».

Exit mobile version