Αυτό είναι το Top 5 των ελληνικών ριάλιτι (video)

Το top 5 των ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης παρουσίασε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Στο Νο5 η υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας για αποχώρηση από το Survivor και όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού, με πρωταγωνιστές την ίδια και τους Αλέξη Παππά και Νίκο Μπάρτζη.

Στο Νο4 βρίσκεται το Master Chef, όπου οι παίκτες διαγωνίστηκαν σε ένα brunch, με τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη να δηλώνει ότι το ελληνικό brunch είναι ο πατσάς.

Στο Νο3 πάλι το Survivor, με τον Γιώργο Κοψιδά να μιλά στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον Τριαντάφυλλο. «Εγώ τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη βδομάδα. Έχει μπει στο παιχνίδι με μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική. Έχει μελετήσει τα ριάλιτι προτού μπει, μας το έχει πει. Αυτός και ο Αλέξης Παππάς το έχουν μελετήσει πολύ. Η διαφορά τους, είναι ότι ο Αλέξης Παππάς είναι πιο μορφωμένος, ξέρει να μιλήσει, τα λέει ωραία και είναι πιο χειριστικός. Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου» σημείωσε ο ηθοποιός.

Στο Νο2 το «House of Fame» οι παίκτες δυσανασχετούν για την κριτική που δέχονται στα live από τους κριτές, ενώ στην κορυφή του Top5 βρίσκεται και πάλι το «Survivor» και η «επανένωση» του ζευγαριού Μαριαλένα – Σάκης. Ειδικότερα, όταν ο δεύτερος γύρισε από το γιατρό με ράμματα, η Μαριαλένα κοιμήθηκε δίπλα του το βράδυ, με τους υπόλοιπους παίκτες να σχολιάζουν αυτή την κίνηση.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version