Βάζει καφέ σε αλουμινόχαρτο και ανάβει φωτιά – Θα το κάνετε αμέσως (video)

Το τρομερό κόλπο για το καλοκαίρι.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, κάτι που σημαίνει πως η θερμοκρασία έχει αρχίσει να σημειώνει υψηλές τιμές, κάτι απολύτως λογικό για την εποχή. Ωστόσο, αυτό προκαλεί και ένα σημαντικό πρόβλημα, μια και γίνεται πιο έντονη η παρουσία κουνουπιών, αλλά και άλλων εντόμων που μπορούν να μας κάνουν την ζωή δύσκολη.

Μάλιστα, η εμφάνιση των κουνουπιών δεν είναι μόνο… ενοχλητική, λόγω του… θορύβου που κάνουν δίπλα στο αυτί μας, ειδικά όταν θέλουμε να κοιμηθούμε, αλλά και σε μερικές περιπτώσεις μπορούν να είναι επικίνδυνα για την υγεία, καθώς είναι φορείς διάφορων ασθενειών.

Αυτός είναι και ο λόγος που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πολλοί… καταφεύγουν σε λύσεις με εντομοαπωθητικά. Τα τελευταία μπορεί να είναι αποτελεσματικά, στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο δεν κάνουν καλό στον οργανισμό μας, μια και αναδύουν επικίνδυνα πτητικά χημικά.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Έτσι, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να καταφεύγουμε σε… φυσικές λύσεις με… προϊόντα που κρατούν τα περισσότερα έντομα μακριά από τον χώρο που βρισκόμαστε. Ένα τέτοιο… προϊόν είναι κάτι που το έχουμε όλοι στο σπίτι μας και μιλάμε για τον καφέ. Ειδικότερα, τους κόκκους του καφέ, οι οποίοι λειτουργούν ως φυσικό εντομοαπωθητικό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και λίγη ποσότητα καφέ. Αρχικά, βάλτε σ’ ένα μπολ φρέσκο ή αλεσμένο καφέ και καλύψτε το με το αλουμινόχαρτο. Αφήστε το για λίγο, προκειμένου να στεγνώσει τελείως.

Στην συνέχεια, πάρτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου και βάλτε πάνω τον καφέ σε μία επίπεδη περιοχή, κυρίως σε εξωτερικό χώρο και βάλτε φωτιά, όπως θα κάνατε σε θυμίαμα. Η έντονη μυρωδιά θα διώξει τα κουνούπια, αλλά και τα υπόλοιπα έντομα μακριά.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπλε φάλαινα κάνει «πιρουέτα» και «τρελαίνει» κόσμο (video)

Πρώην υφυπουργός ανακοίνωσε νέο κόμμα φορώντας μόνο μαγιό (pics+vid)

Έτσι θα ξεπαγώσετε άμεσα τον κιμά μ’ ένα πανεύκολο κόλπο (video)

Exit mobile version