Βαζάκας: «Είμαστε κοντά στη σωτηρία»

Μετά την χθεσινή νίκη (3-1) επί της Ερμιονίδας, ο Γιώργος Βαζάκας υποστήριξε πως ο Αχαρναϊκός βρέθηκε κιόλας ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ο προπονητής των «πρασίνων» ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς όπως τόνισε οι παίκτες του ξόρκισαν τον «κακό δαίμονα» τους… την Ερμιονίδα, ενώ παράλληλα τόνισε πως η παραμονή πρέπει να σφραγιστεί και μαθηματικά την προσεχή Τετάρτη (3/6).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έχω δύο λόγους για να είμαι χαρούμενος. Ο πρώτος είναι ο βαθμολογικός, γιατί με τη νίκη αυτή είμαστε πολύ κοντά στην σωτηρία και ο δεύτερος το ότι κερδίσαμε την ομάδα που μέχρι τώρα είχαμε τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και σπάσαμε αυτή την παράδοση που πήγε να δημιουργηθεί. Βαθμολογικά ακόμη δεν τελείωσε τίποτα, αλλά πιστεύω είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία και εμείς και η Ερμιονίδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που στηρίζει αυτή την προσπάθεια και αναγνωρίζει τον κόπο που καταβάλουν οι παίκτες.

Την Τετάρτη είναι ένα παιχνίδι για εμάς που πιστεύω θα κλειδώσει και τη σωτηρία, οπότε θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο για την περιοχή του Μενιδίου, γιατί ο Αχαρναϊκός από του χρόνου θα είναι μέσα στις 20 ομάδες της Football League. Είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Αχαρναϊκό. Εύχομαι με τη σειρά μου καλή συνέχεια στην Ερμιονίδα και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει την παραμονή την Τετάρτη».

Exit mobile version