Βαζέχα:«Δεν ήμασταν τυχεροί…Συνεχίζουμε»

Ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε μετά την εκτός έδρα ήττα (1-0) από τον Πανηλειακό, αφού πρωτίστως παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου στο συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Πολωνός τεχνικός έκανε λόγο για την καλύτερη εμφάνιση της Καλλιθέας μακρυά από το σπίτι της, ενώ αναφέρθηκε και στον παράγοντα τύχη. Παράλληλα μοίρασε τα εύσημα και στις δυο ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «κυανόλευκων»: «Συγχαρητήρια στον Πανηλειακό για τη νίκη του. Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ειδικά αν υπολογίσουμε και τις καιρικές και τις γηπεδικές συνθήκες. Ήταν ανοιχτό και για τις δυο ομάδες, οι οποίες είχαν και οι δυο ευκαιρίες. Θέλω να δώσω στην ομάδα μου συγχαρητήρια. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πολύ καλή εμφάνιση, που για μένα είναι η καλύτερη μας φέτος, εκτός Αττικής. Είχαμε αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα, ενισχυμένη στις μεταγραφές και σε μια δύσκολη έδρα, παλέψαμε και τα δώσαμε όλα. Αλλά στο ποδόσφαιρο πολλές φορές χρειάζεται και τύχη και εμείς σήμερα αυτή δεν την είχαμε… Προχωράμε πάντως με ψηλά το κεφάλι και βλέπουμε μπροστά, τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Exit mobile version