Βοσνιάδης: «Ήμασταν οι καλύτεροι»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης υποστήριξε πως ο Απόλλων Σμύρνης τερμάτισε δίκαια στην τρίτη θέση των μπαράζ ανόδου με βάσει τις εμφανίσεις του.

Παράλληλα ο Έλληνας κόουτς μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Γιώργο Χατζηζήση, ο οποίος αποχωρεί από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα που προέκυψε με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και την ανακοίνωση των «μπλε» κατά του παίκτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τρίποντο (2-0) επί της Παναχαϊκής:

«Κλείσαμε εξαιρετικά τη χρονιά. Είχαμε τη μεγαλύτερη συγκομιδή, την καλύτερη επίθεση και γενικά μία πολύ καλή παρουσία το τελευταίο διάστημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτό που πέτυχαν. Πάντα είχαν κίνητρο. Φτάσαμε στην 3η θέση, στους «4» του Κυπέλλου και ευχόμαστε αυτή να φέρει κάτι. Η απόσταση ήταν μεγάλη από τις πάνω ομάδες, αλλά δείξαμε ότι ήμασταν οι καλύτεροι σε αυτό το τουρνουά, κάτι που δείχνει και η συγκομιδή.

Τελειώνουμε μία δύσκολη χρονιά, να σκεφτούμε και να δούμε τη συνέχεια. Να έχει υγεία ο Γιώργος (σ.σ. Χατζηζήσης), ένας παίκτης που προσέφερε πολλά στην ομάδα του Απόλλωνα. Τον τίμησε ο κόσμος και του άξιζε. Πήρε τη θέση ενός παιδιού που έκανε ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του και ο Γιώργος ήταν εκεί για να τον στηρίζει. Δεν ξέρω αν θα το έκαναν άλλοι αυτό. Είναι χαρά να έχεις παίκτες στην ομάδα σου σαν τον Χατζηζήση. Τον τιμώ και του εύχομαι τα καλύτερα».

Για το αν στοίχισαν η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου και η ήττα από την Παναχαϊκή:

«Θα είχαμε επιπλέον πόντους, αλλά πάλι θα υπήρχε διαφορά. Δεν ήταν εύκολο να κελυφθεί. Χάσαμε άδικα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά νικήσαμε τις ομάδες του βορείου ομίλου εκτός έδρας. Χάθηκε η ευκαιρία στα δύο τελευταία ματς με την Ερμιονίδα και την Επισκοπή. Δεν πιστέψαμε μάλλον ότι θα έχανε η Παναχαϊκή. Είμαστε λαός που επαναπαύεται αν πετύχουμε κάτι. Ελπίζω η 3η θέση να μας δώσει κάτι. Η ομάδα εκεί μπορούσε να φτάσει και εκεί έφτασε».

Για την ανακοίνωση του Απόλλωνα και τον αποκλεισμό του Βασιλαντωνόπουλου:

«Θα μιλήσω μόνο για το αγωνιστικό. Ο Σταύρος ήταν ένα παιδί που ήταν παραγκωνισμένο, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Δίκαια έπαιζε. Να του ευχηθώ ό,τι έχει ονειρευτεί από μικρό παιδί να το πετύχει και να το ξεπεράσει. Και στην Εθνική Ελλάδας να παίξει. Είναι χαρά μου να βλέπω ποδοσφαιριστές να κάνουν άλματα στην καριέρα τους. Του εύχομαι να καθιερωθεί εκεί που πήγε και… τελεία»!

Exit mobile version