Γέσιτς: «Δυνατό σύνολο η Νίκη Βόλου»

Ομάδα όπως πρέπει να είναι, χαρακτηρίζει τη Νίκη Βόλου ο Ιβάν Γέσιτς και δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Αν η ομάδα του είναι όπως πρέπει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δηλώνει ο αρχηγός της Νίκης, στο μίνι περιοδικό της ομάδας.

Η συνέντευξη του Γέσιτς:

Η ομάδα προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό στη Δράμα. Πόσο σημαντικό είναι για τους ποδοσφαιριστές, να ξεκινούν με νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος;

“Η πολύ καλή εμφάνιση και η νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας εκτός από βαθμολογικής πλευράς, μας βοηθά πολύ στον τομέα της ψυχολογίας. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη στο πρωτάθλημα, γιατί σου δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια”.

Η Νίκη μέχρι στιγμής, έχει κάνει το 3Χ3 σε κύπελλο και πρωτάθλημα, πώς νοιώθεις με αυτό;

“Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, γιατί φαίνεται η δουλειά που κάναμε το καλοκαίρι. Είμαι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας και πιστεύω πως όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και θα φέρνουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Πιστεύω πως και οι φίλαθλοι είναι ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις μας και αυτό το βλέπω καθημερινά στο δρόμο που τους συναντώ”.

Σε ότι αφορά το φετινό πρωτάθλημα της Football League;

“Πιστεύω πως είναι αρκετά δυνατό. Στον όμιλό μας υπάρχουν δύσκολες και ιστορικές ομάδες όπως ο Πιερικός, η Δόξα που αντιμετωπίσαμε, ο Ηρακλής, η Κέρκυρα. Ωστόσο αν δεν τις δει μέσα στο γήπεδο δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων τι θα αντιμετωπίσεις. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας και πως θα γινόμαστε μέρα με την ημέρα καλύτεροι. Αν είμαστε καλοί και δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100%, δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος”.

Ποιο είναι το δυνατό σημείο της φετινής Νίκης Βόλου;

“Ότι είναι ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και με την σωστή καθοδήγηση του προπονητικού τιμ έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό και «δεμένο» σύνολο”.

Για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Πανθρακικό στο Κύπελλο.

“Πιστεύω πάρα πολύ στην πρόκριση. Θέλω όχι απλά να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά να πάρουμε τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν μειώνω την αξία του Πανθρακικού. Είναι μια από τις πολύ καλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Αλλά εγώ όπου και να παίζουμε θέλω πάντα τη νίκη. Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Δεν είμαστε μια ομάδα που κλεινόμαστε πίσω στην άμυνα και περιμένουμε τον αντίπαλο. Παίζουμε ανοιχτό όμορφο ποδόσφαιρο το ίδιο και ο Πανθρακικός. Σίγουρα το δεύτερο παιχνίδι δεν θα έχει σχέση με το πρώτο”.

Για τον κόσμο της Νίκης;

“Οι φίλαθλοί μας είναι πραγματικά εντυπωσιακοί. Η παρουσία τους στη Δράμα και τις Σέρρες μας συγκίνησε. Τους θέλουμε μαζικά και δυναμικά κοντά μας σε κάθε παιχνίδι και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα ας τα αφήσουνε πάνω μας”.

Exit mobile version