Για τα καλά στο κόλπο… ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Σαν αέρας πέρασε ο Αχιλλέας Νεοκαισαρείας από τον έδρα του Βατανιακού, με τους φιλοξενούμενος να διαλύουν 3-0 τους «πράσινους» και να κάνουν άλμα δεύτερης θέσης.

Εύκολο ήταν το σημερινό απόγευμα για τον Αχιλλέα, ο οποίος έριξε την τριάρα στο Βατάν και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) των Τρικάλων στην Άρτα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα της Αναγέννησης, αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση, στην οποία συγκατοικεί μαζί με τους Τρικαλινούς, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ό,τι δεν είδαμε στα πρώτα 45 λεπτά… το είδαμε στην επανάληψη, όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν φόρα άναψαν τις μηχανές και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Στο 70′ ο Μαρκάκης με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 και 12 λεπτά αργότερα ο Δημητρίου από τα 11 βήματα, σημειώσε το 2-0, πέναλτι το οποίο λίγο πριν είχε κερδίσει ο Μαρκάκης από τον Χαρτοματζίδη. Στο 87′ ήταν η σειρά του Παυλίδη να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ και με δυνατό πλασέ διαμόρφωσε το 3-0.

Οι συνθέσεις:

Βατανιακός: Τζήμας, Λαζαρίδης Χρ., Καραγιάννης, Πιριτσάους, Παναγιωτίδης Γ., Κατσαμπάς Αθ, Καρτσαμπάς Αλ., Τοπάλι, Ποτουρίδης, Χαλκιαδάκης, Μυλιόρδος

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος, Τασίδης, Δημητρίου, Οικονόμου, Παυλίδης, Δημητρολόπουλος, Μακράκης, Καραγκούνης, Νάκας

Πηγή: pieriasport.blogspot.gr

Exit mobile version