Γκατσέσα: «Δύσκολο να αγωνίζομαι κάτω από τέτοιες συνθήκες»

Σύντομη εκτιμάται ότι θα είναι η θητεία του Νίκολα Γκατσέτα στον Φωκικό, με τον ίδιο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Ο Κροάτης επιθετικός έστειλε επιστολή στο «flnews.gr», αναφέροντας ότι λόγω της μη τήρησης κάποιων όρων στο συμβόλαιο του, κατά πάσα πιθανότητα θα αφήσει την Άμφισσα και θα αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική του τύχη. Ωστόσο θέλησε να ευχαριστήσει του Γιώργου Μαραντά και Γιάννη Λύτρα για την αμέριστη στήριξη του προς το πρόσωπο του.

Το περιεχόμενο της επιστολής αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τους τελευταίους τέσσερις μήνες πέρασα εκπληκτικά στην Ελλάδα. Είναι μια πανέμορφη χώρα με ευγενικούς ανθρώπους. Όλοι με υποστήριζαν πολύ και γνώρισα καλούς φίλους, εντός και εκτός ποδοσφαίρου.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιώργο Μαραντά και στον κ. Γιάννη Λύτρα, για την καθοδήγησή τους και για τη φιλική τους υποστήριξη.

Δυστυχώς, εξαιτίας ορισμένων μερών του συμβολαίου που δεν εφαρμόστηκαν, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην αγωνιστώ στον Φωκικό στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αντιλαμβάνομαι ότι η οικονομική κατάσταση στην ομάδα δεν είναι ιδανική, αλλά για εμένα ήταν πολύ δύσκολο να ζήσω κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Με εκτίμηση, Νίκολα Γκατσέσα».

Exit mobile version