Γκόγκιτς: «Βαδίζουμε στο σωστό δρόμο»

Η αποστολή του Αχαρναϊκού επέστρεψε την Πέμπτη (13/8) στη βάση της και ο Σίνισα Γκόγκιτς σχολίασε τόσο τα της προετοιμασίας όσο και τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του Μενιδίου στο flnews.gr:

«Επιστρέψαμε χτες (13/8) βράδυ και την Δευτέρα (17/8) επιστρέφουμε στις προπονήσεις» ανέφερε αρχικά ο Σερβοκύπριος τεχνικός.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαστε στο σωστό δρόμο. Κάναμε καλό παιχνίδι απέναντι στη Δράμα. Κάναμε αυτά που έπρεπε και βγάλαμε στοιχεία που ήθελα να δω. Το καλό είναι πως δεν είχαμε τραυματισμούς».

Για τις συνθήκες που συνάντησε η ομάδα και την φιλοξενία: «Εγώ δεν είχα ξαναπάει και είδα ένα πολύ καλό περιβάλλον, με καλά γήπεδα κοντά στο ξενοδοχείο. Οι άνθρωποι εκεί ότι ζητούσαμε μας το παρείχαν. Είχαμε πολύ καλή φιλοξενία και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Αναφορικά με τα αγωνιστικά τόνισε: «Το επόμενο φιλικό είναι στις 19 Αυγούστου εκτός έδρας με τον Πανελευσινιακό και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουμε τη Γλυφάδα στην έδρα μας στις 24 Αυγούστου». Κλείνοντας, ερωτηθείς για τα μεταγραφικά, απάντησε: «Έχουμε ακόμα πολύ χρόνο. Δεν βιαζόμαστε. Αν προκύψει κάτι αξιόλογο θα κινηθούμε. Κοιτάμε κυρίως στον χώρο του κέντρου».

Exit mobile version