Γυναίκα άρπαξε το τιμόνι λεωφορείου γιατί έχασε τη στάση της (video)

Viral έχει γίνει το βίντεο.

Απίστευτα πράγματα έλαβαν χώρα πριν από μερικές μέρες, όταν μία γυναίκα επιτέθηκε στον οδηγό ενός αστικού λεωφορείου και προσπάθησε να του πάρει τον έλεγχο του οχήματος. Και όλα αυτά διότι έχασε την στάση της και δεν ήθελε να περπατήσει μέσα στη ζέστη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Daily Mail», η γυναίκα κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, με αποτέλεσμα να χάσει την στάση της και μόλις ξύπνησε έγινε έξαλλη από το γεγονός πως ξύπνησε σε διαφορετικό δρόμο.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Το περιστατικό έγινε στην επαρχία Φουτζιάν της Κίνας, με την γυναίκα να επιτίθεται στον οδηγό. Η επιβάτης κοιμήθηκε, έχασε τη στάση της και μόλις ξύπνησε άρχισε να κλωτσάει τις πόρτες του λεωφορείου και να φωνάζει στον οδηγό. Ο τελευταίος σταμάτησε στην επόμενη στάση, αλλά η γυναίκα αρνήθηκε να κατέβει από το όχημα, υποστηρίζοντας πως δεν μπορούσε να περπατήσει μέσα στην ζέστη.

Έτσι, το λεωφορείο συνέχισε την… πορεία του κάτι που έκανε ακόμα πιο έξαλλη την γυναίκα, η οποία πήγε προς το μέρος του οδηγού, άρπαξε βίαια το τιμόνι και θέλησε να πάρει τον έλεγχο του οχήματος. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Αστυνομία έχει επιληφθεί του θέματος, έπειτα από ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media.

Δείτε…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο μαθητής από την Καβάλα που χαρακτηρίζουν νέο… Τσίπρα (video)

«Πλάκωσε» τη συνάδελφό του επειδή του είπε να φορέσει μάσκα (video)

Καιρός: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η ζέστη; Ο Τάσος Αρνιακός απαντά… (video)

Exit mobile version