Γυναικείο Βόλεϊ: Η τιμωρία της ΑΕΚ

Η Αθλητικός Δικαστής επέβαλε στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η «Ένωση» δεν προλαβαίνει να εκτίσει την τιμωρία της σε πιθανό τρίτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα η «καμπάνα» να μεταφέρεται για το αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Εκτός απροόπτου θα πρόκειται για τον πρώτο αγώνα του τελικού της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση: «Η Αθλητική Δικαστής στη συνεδρίαση της Παρασκευής 4 Απριλίου 2014 επέβαλε στο σωματείο ΑΕΚ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 23/03/14 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Δεδομένου ότι ο επόμενος εντός έδρα αγώνας της ΑΕΚ έχει οριστεί για την Τρίτη 8 Απριλίου, εφόσον χρειαστεί τρίτο παιχνίδι η σειρά των ημιτελικών με Παναθηναϊκό, άρα δεν μεσολαβεί το χρονικό διάστημα των πέντε ημερών από την έκδοση απόφασης όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος, η παραπάνω απόφαση θα εκτελεστεί στο μεθεπόμενο εντός έδρας παιχνίδι της «Ένωσης» ».

Exit mobile version