Δόξα Δράμας: Επίσημο «αντίο» από Γελαδάρη

Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του Δημήτρη Γελαδάρη και παράλληλα την ανανέωση τηε συνεργασίας της με τον Ανδρέα Παντζιαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της ΔΟΞΑΣ με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γελαδάρη. Ο Δ. Γελαδάρης ως ποδοσφαιριστής της ΔΟΞΑΣ, υπήρξε πρότυπο για τους νεότερους ποδοσφαιριστές και διακρίθηκε για το ήθος του, την αγωνιστικότητά του και την επαγγελματική του νοοτροπία. Το ΔΣ του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία», αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση.

Από ‘κει και πέρα, επίσημη μορφή πήρε και η επέκταση της συνεργασίας των Δόξα Δράμας και Ανδρέα Παντζιαρά για ακόμα μια χρονιά. Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ μετά την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά την προηγούμενη χρονιά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ΔΟΞΑΣ, με τον εν λόγω προπονητή για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Το ΔΣ του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ πιστεύοντας ότι ο Ανδρέας Παντζιαράς θα υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους της ΔΟΞΑΣ για τη νέα χρονιά, του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».

Exit mobile version