Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Το ευχαριστώ… και τα συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό

Η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα για παραμονή στην κατηγορία, αλλά και αυτούς που με πλάγιο τρόπο… την πολέμησαν.

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της χρονιάς, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για την άνοδο του στη Football League.

Η ανακοίνωση:
«Μετά από έναν ωραίο και επιτέλους χωρίς άγχος αγώνα, τελείωσε μια δύσκολη χρονιά. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που συνέβαλαν στην επίτευξη του αρχικού στόχου,από οποιοδήποτε πόστο, παίχτες, προπονητές, φροντιστές, χορηγοί, φίλαθλοι και τα μελή της διοίκησης που συνεργαστήκαμε για να βγει η χρονιά. Επίσης, ευχαριστούμε και όσους μας πολέμησαν με πλάγιο τρόπο όλη την χρονιά και δεν ήταν λίγοι.

Η ομάδα μας έδωσε 30 αγώνες μέσα στο γήπεδο, κοίταξε όλους τους αντιπάλους στα μάτια, έκοψε βαθμούς από όλα τα ιστορικά σωματεία που ήταν στον όμιλο μας(Πανσερραϊκός, Δόξα Δράμας, ΑΟ Καβάλας, Άρης) και είμαστε περήφανοι για την καθαρή παραμονή στην Γ’ εθνική.

Η διοίκηση του τμήματος, μέσα στις επόμενες ήμερες, θα κάνει τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς και θα προχωρήσει άμεσα στον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, μαθαίνοντας από τα λάθη της, άλλα και κρατώντας τα θετικά αυτής της δύσκολης χρονιάς. Κλείνοντας, θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον άξιο πρωταθλητή του ομίλου μας, Πανσσεραικο και του ευχόμαστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Α’ Εθνική».

Exit mobile version