«Ενδιαφέρον υπάρχει, Παναχαϊκή είναι αυτή!»

Ο υποβιβασμός της Παναχαϊκής, βαθμολογικά τουλάχιστον, από την επαγγελματική Β’ Εθνική ένα σκαλοπάτι πιο χαμηλά, στην κατηγορία που θεωρητικά δεν είναι επαγγελματική (Γ’), οδηγεί εκ των πραγμάτων την ερασιτεχνική σε πρωταγωνιστικό ρόλο για το σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Έτσι, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις για τη νέα χρονιά για το πώς μπορεί η ομάδα να εμφανιστεί όσο πιο ανταγωνιστική και ισχυρή γίνεται στη νέα κατηγορία. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να δώσει μια πρώτη εικόνα σχετικά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Νίκος Ράπτης, που μιλώντας στην εφημερίδα «Match» υπογράμμισε:

Υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρώτες σας επαφές σχετικά με την Παναχαϊκή της νέας περιόδου. Τι ακριβώς ισχύει;

«Αν η Παναχαϊκή και μετά την επικύρωση της βαθμολογίας στη Β’ Εθνική έχει υποβιβαστεί, εκ του νόμου περνάει στα χέρια της ερασιτεχνικής, που θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις της για την επόμενη μέρα. Άρα λοιπόν, πρέπει να υπάρχει μια κατάλληλη προεργασία τότε, και ήδη προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ξεκινήσει οι επαφές. Κάτι παραπάνω όμως δεν μπορεί να ειπωθεί αυτή τη στιγμή, καθώς εκκρεμεί η επικύρωση της βαθμολογίας. Μακάρι η ομάδα να μπορέσει να μείνει στη Β’ Εθνική, όσο όμως υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα, τα πάντα θα είναι ρευστά».

Μέσα από τις επαφές σας, βλέπετε να υπάρχει ενδιαφέρον;

«Ενδιαφέρον υπάρχει, Παναχαϊκή είναι αυτή. Όμως, αν δεν ξεκαθαρίσει αυτό που σας είπα πιο πάνω, κάτι πιο συγκεκριμένο δεν μπορούμε να πούμε».

Μιλάμε για Παναχαϊκή στη Γ’ εθνική, ή ενδεχόμενα και πιο κάτω;

«Όχι, αυτό είναι ξεκάθαρο, μιλάμε για επαφές που έχουν γίνει με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα στη Γ’ εθνική. Θα δούμε τι θα γίνει».

Πηγή: mikriliga.com

Exit mobile version