Επανέρχεται ο… σφυγμός στον Πυρσό Γρεβενών

Ανακούφιση στους πράσινους για το εμφατικό διπλό με τον Όλυμπο Κέρκυρας. Τι δηλώνει ο Πέτρος Τσούκλης, που ψάχνει αντίπαλο για φιλικό. Θλάση για τον Στέλιο Τζερεμέ.

Στο κατάλληλο τάιμινγκ δείχνει να φορμαρίζεται ο Πυρσός Γρεβενών, που μετά την κυριακάτικη εμφατική νίκη στην Κέρκυρα (3-0 τον Όλυμπο) και την προηγούμενη νίκη στα χαρτιά με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, δείχνει να βελτιώνει κατακόρυφα τους… όρους στην προσπάθεια σωτηρίας. Ο τεχνικός των πράσινων Πέτρος Τσούκλης δήλωσε σχετικά στο dokari.gr: «Περιμέναμε πολύ αυτό το ξέσπασμα, όχι μια απλή νίκη, αλλά με πολλά γκολ και ευκαιρίες. Μας δίνει κουράγιο και αυτοπεποίθηση, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ήταν το πρώτο μας διπλό, αλλά είναι κρίσιμο το εντός έδρας ματς με τον Καμπανιακό. Να κάνουμε το «3Χ3», για να βρεθούμε σύντομα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού».
Ο Πυρσός ενδέχεται να δώσει φιλικό το Σαββατοκύριακο της διακοπής λόγω Κυπέλλου, ενώ κόντρα στον Καμπανιακό (εντός έδρας) θα γυρίσει ο από τραυματισμό ο Κώστας Μπόλος. Αμφίβολος είναι ο Στέλιος Τζερεμές, που υπέστη θλάση στο δικέφαλο στο Ιόνιο και θα λείψει μίνιμουμ ένα δεκαήμερο.

Exit mobile version