Επικίνδυνος! Ασυνείδητος οδηγός κάνει αναστροφή χωρίς να κοιτάξει (video)

Τραγική κίνηση από τον οδηγό.

Ανεπίτρεπτο ήταν αυτό που έκανε ένας οδηγός αυτοκινήτου σε κεντρική λεωφόρο, μια και αποφάσισε να κάνει αναστροφή χωρίς να κοιτάξει για διερχόμενα οχήματα και μοτοσυκλέτες, με αποτέλεσμα η κίνησή του να θέσει σε τεράστιο κίνδυνο έναν άλλον οδηγό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας στο Κάρλσταντ που βρίσκεται στην επαρχία Βέρμλαντ στην κεντροδυτική Σουηδία και καταγράφηκε στην κάμερα που είχε ένας μοτοσικλετιστής στο κράνος του.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο μοτοσικλετιστής, ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου ανέπτυξε ξαφνικά ταχύτητα και τον προσπέρασε στον δρόμο, ωστόσο, μερικά μέτρα πιο κάτω σταμάτησε την πορεία του και χωρίς να κοιτάξει, αποφάσισε να κάνει αναστροφή.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα που ακολουθούν, ο ασυνείδητος οδηγός δεν έδωσε… σημασία στους υπόλοιπους που μπορεί να βρίσκονταν στο σημείο και ξεκίνησε να στρίβει το τιμόνι του στα αριστερά, μερικά μέτρα πριν τον πλησιάσει η μηχανή.

Τελικά, ο οδηγός της μοτοσικλέτας κατάφερε να προσπεράσει το αυτοκίνητο και να γλυτώσει την σύγκρουση, που θα μπορούσε να του είχε προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό, για ελάχιστα εκατοστά. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, άμεσα έριξε… στροφές στην μηχανή και γύρισε και πάλι το κεφάλι του προς τα πίσω για να δει την… εξέλιξη αλλά και την σύγκρουση που είχε αποφύγει.

Δείτε τα πλάνα από το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τυλίγετε με μεμβράνη το τυρί και το βάζετε στο ψυγείο; Σταματήστε αμέσως (photos)

Λευκός καρχαρίας «περιφέρεται» κάτω από σέρφερ χωρίς να τον καταλάβουν (video)

Έκανε βουτιά στην θάλασσα – Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδε (video)

Exit mobile version