Επισκοπή: Χειρουργήθηκε ο Βιτώρος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη χθες (2/6) ο Γιάννης Βιτώρος και σύσσωμη η οικογένεια της Επισκοπής του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Ο νεαρός άσος της κρητικής ομάδας υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς, ενώ η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους θα αργήσει… τουλάχιστον έξι μήνες.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Με απόλυτη επιτυχία εγχειρίστηκε ο Γιάννης Βιτώρος σήμερα το πρωί (2/6) στο interclinic από τον ιατρoύς-ορθοπεδικούς χειρουργούς, κ.κ. Γιώργο Στεφανουδάκη, Κυριάκο Κακαβελάκη, Ιωάννη Γαϊτάνη.

Στον 23χρονο μεσοεπιθετικό, έγινε επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης του πρόσθιου χιαστού του αριστερού γόνατος (συνδεσμοπλαστική).

Ο Γιάννης ήδη αναρρώνει και αύριο κιόλας (3/6), θα πάρει εξιτήριο. Φυσικά θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και η επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου 6 μήνες.

Η ομάδα μας που βρίσκεται νοερά στο πλευρό του Γιάννη Βιτώρου, απέστειλε ευχές ταχείας ανάρρωσης… ‘Η ΠΑΕ Επισκοπής, η τεχνική ηγεσία και φυσικά οι συμπαίκτες του, είμαστε όλοι δίπλα του και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Ο Γιάννης τυγχάνει να είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και όλοι παίζουμε και για ‘κεινον’».

Exit mobile version