Ερμιονίδα: Άλμα τετράδας στον Ταύρο

Με στόχο τη νίκη που θα την πλασάρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας θα κατέβει η Ερμιονίδα στον Ταύρο, όπου θα αναμετρηθεί με το συγκρότημα της Καλλιθέας (18/3 15:00).

Aπό χθες (17/3) οι παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν βρίσκονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα και άπαντες έχουν ένα στόχο στο μυαλό τους… τους τρεις βαθμούς. Οι νεοφώτιστοι που από την αρχή του πρωταθλήματος έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους θέλουν να αποφύγουν τη ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ και να εξασφαλίσουν και με τη βούλα την παραμονή τους στη Football League. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο «Σέρο» άφησε εκτός αποστολής τους Παπανικολάου, Δωματά και Γεωργίου καθώς δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν, ενώ εξίσου νοκ άουτ είναι και ο τρίτος τερματοφύλακας, Ραχιώτης.

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Λυμπερόπουλος, Πονηρός, Σαμαράς, Όμο, Κολόκας, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Κιοσές, Συμελίδης, Ταπέ, Τσακόν, Στοΐκοβιτς, Σβόγιτς, Στάικος, Παβίσεβιτς, Βλαχόπουλος, Μηλιώτης, Κουτσοσπύρος

Exit mobile version