Ετοιμάζονται για Σούπερ Λιγκ… Νίκη Βόλου – Φωστήρας 2-0

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Νίκη Βόλου που επικράτησε άνετα 2-0 του καταδικασμένου Φωστήρα στο Πανθεσσαλικό, για την 12η αγωνιστική των play off.

Οι Βολιώτες έκαναν το χρέος τους βάζοντας ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι για την προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στη Σούπερ Λίγκ παραμένοντας στη δεύτερη θέση με 22 βαθμούς, δυο πίσω από την πρωτοπόρο Κέρκυρα. Επομένως στους δυο εναπομείναντες αγώνες χρειάζονται μόλις τέσσερις βαθμούς προκειμένου να κλειδώσουν μια θέση στα μεγάλα σαλόνια. Αντίθετα ο Φωστήρας που σήμερα (24/05) έπαιζε το τελευταίο του χαρτί, αποχαιρέτησε και μαθηματικά το όνειρο, μένοντας στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 14ο λεπτό βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μανουσάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Πινέιρο έπιασε την κεφαλιά σημειώνοντας το 1-0. Στο 36′ ύστερα από πάσα του Ρονκάτο ο Ισάακ τσίμπησε την μπάλα και μετά από μια εξαιρετική έμπνευση του τελευταίου, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0).

Τα υπόλοιπα 45 λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους παίκτες του Βοσνιάδη να μην ρισκάρουν ενόψει της συνέχειας.

Συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης (60′ λ.τρ. Ταΐρης), Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Πινιέιρο (74′ Μπακάλης), Ρεπετσάς, Μπιτσάκος, Γκότοβος, Μανουσάκης, Ρονκάτο, Ισαάκ (79′ λ.τρ. Τσοκάνης), Σουλίδης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Γιαννιώτης, Κακαράς, Ρουγκάλας, Τασουλής, Γαρουφαλιάς (69′ Σμυρλής), Ζιαμπάρης, Γκίνο, Τεγούσης, Μακρίδης, Λύρας (83′ Γ. Μπαστάνης), Σεχολάρι

Exit mobile version