Ηρόδοτος: Παραιτήθηκε ο Κωνσταντινίδης

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης.

Ο παράγοντας του Ηρόδοτου έκανε λόγο για το «βρώμικο παρασκήνιο» που οδήγησε την ομάδα στον υποβιβασμό και μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη διοίκηση υπέβαλλε την παραίτησή του.

«Αγαπητοί φίλοι

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να αποχωρήσω από τα διοικητικά δρώμενα της αγαπημένης μου ομάδας και χθες υπέβαλλα την παραίτησή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο λόγος ήταν ότι κουράστηκα πάρα πολύ δύο χρόνια τώρα και ειδικότερα φέτος, με όλα αυτά που μας είχαν συμβεί. Ειδικότερα θέλω να σταθώ στην εξοντωτική ποινή, για εμένα άδικη. Οι κύριοι της ΕΠΟ ήξεραν αν ήταν νόμιμη ποινή, δηλαδή -3 βαθμοί και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, θα παίρναμε το πρωτάθλημα. Αυτοί ήθελαν την εξόντωσή μας και τα κατάφεραν. Ίσως φταίμε και εμείς που τους αφήσαμε να μας εξοντώσουν.

Το παλέψαμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Κάναμε καλή επιλογή με έναν φιλόδοξο, άριστο άνθρωπο και προπονητή του μέλλοντος. Δεν τα καταφέραμε, γιατί το παρασκήνιο ήταν βρώμικο. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. και ειδικότερα τον ακούραστο γραμματέα μας Βασίλη Μιχαλέλη και τον Μανώλη Δροσοτάκη για την εργατικότητά του.

Με τιμή
Κωνσταντινίδης Ιωάννης».

Exit mobile version