Η Φάρμα: Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε (videos)

Η Φάρμα: Για ποιον ήταν σύντομη η εμπειρία του αγρότη

Από την Παρασκευή (12/3) η Φάρμα επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσω του ΑΝΤ1. Στο πρώτο επεισόδιο γνωρίσαμε τους παίκτες, Κωνσταντίνος Μακρής ή Ντούπης βγήκε αρχηγός της εβδομάδας, ενώ Σοφία Παυλίδου και Θανάσης Πάτρας τέθηκαν υπηρέτες της Φάρμας.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (13/3) είχαμε την πρώτη αποχώρηση από τη Φάρμα και με το καλημέρα είδαμε πως οι παίκτες θα δίνουν σκληρές μάχες για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ο πρώτος μονομάχος έπρεπε να επιλεχθεί από τον αρχηγό ανάμεσα από τους δύο υπηρέτες. Ο Κωνσταντίνος Μακρής επέλεγε τον Θανάση Πάτρα και αναμέναμε το δεύτερο μονομάχο. Πρώτα οι άνδρες αγωνίστηκαν για την ασυλία ώστε να εξαιρεθούν από τη διαδικασία. Νικητής ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και έτσι ο Θανάτης Πάτρας έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στους υπόλοιπους άνδρες, τον δεύτερο μονομάχο.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, έδειξε τον Παναγιώτη Χατζόπουλο και έτσι είδαμε ανάμεσά τους την πρώτη μάχη για παραμονή στη Φάρμα.

Μετά από πέντε δοκιμασίες, ο Παναγιώτης συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς και έτσι ήταν εκείνος που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version